»  Creditcard Nieuws

Creditcard Nieuws


Zoals je misschien weet is het in de US heel normaal om een fooi te geven nadat je ergens wat hebt gegeten of gedronken. Maar in een….

De grootste onafhankelijke creditcard uitgever van Nederland ICS, heeft het voor de startende ondernemer mogelijk gemaakt om een zakelijke creditcard te ontvangen. Normaal gesproken moeten er bij….

Het klachteninstituut voor de financiële sector Kifid deed 29 september uitspraak in een bijzondere zaak. De zaak ging over een een Rabobank cliënt die ruim € 65.000,-….

Het Engelse bedrijf The Royal Mint brengt een unieke massief gouden Mastercard op de markt. The Royal Mint is een Britse maker van zorgvuldig ontworpen producten en….

Sinds het coronavirus Nederland in de greep heeft wordt er meer betalingen voldaan met iDeal en creditcards en minder via Pin of contant. Na een tijdelijke terugval….

Volgens de EU commissie is door de verlaging van de kosten voor creditcard en debitcard betalingen een toename te zien in de internationale betalingstransacties binnen de EU…..

De berichtendienst marktleider WhatsApp is gestart met een betaal optie Brazilië. Het is voor de Brazilianen met de laatste versie van WhatsApp mogelijk om hun creditcard of….

Omdat het de coronavirus crisis voor veel onzekerheid zorgt heeft ICS een betaalpauze mogelijk gemaakt voor klanten met een creditcard van ICS. Het bedrijf zegt dat klanten….

Veel reizen zijn door de coronavirus pandemie geannuleerd. Omdat veel creditcardhouders vragen hebben over hoe ze middels een creditcard met aankoopverzekering of reis- of annuleringsverzekering de kosten….

Uit onderzoek van de Nederlandsche Bank (DNB) loopt Amsterdam voorop in Nederland wat betreft de acceptatie van creditcards. 69% van de winkeliers accepteert namelijk een creditcard als….