Home » Creditcard Nieuws

Creditcard Nieuws


Mastercard wil 100 miljoen bomen planten

Samen met diverse andere bedrijven heeft Mastercard het Priceless Planet Coalition aangekondigd. Dit platform gaat zich inspannen voor duurzaam ondernemen en doet investeringen die een positieve bijdrage….

Vliegtickets Thomas Cook gedekt met creditcard?

Zoals u inmiddels wel weet is Thomas Cook deze week failliet gegaan. Alle gedupeerde moeten zelf achter hun geld aan rennen, voordat alle garantie potjes leeg zijn…..

De DB card

De gedupeerde klant had via internet een prepaid creditcard van DB Cardservice gekocht. Toch bouwde de klant een schuld op, die DB van hem wilde incasseren. Daar….

Het Zuid-Koreaanse creditcardmaatschappij Shinhan Card heeft patent verkregen voor een op blockchain gebaseerd betaalsysteem. Het bedrijf is de eerste ter wereld die een krediettransactiedienst heeft opgezet met….

Visa Card-houders kunnen betalen met smartwatch

Sinds 4 juni is het voor Visa Card houders van ICS mogelijk om te betalen met hun Fitbit of Garmin smartwatch. ICS zegt dat betalingen hierdoor nog….

mastercard classic card

Mastercard stopt per direct met advertenties rond de bekende voetballer Neymar da Silva Santos Júnior. Het creditcard bedrijf neemt voorlopig afstand van de 27 jarige speler, omdat….

Win prachtige prijzen door met uw Visa kaart te betalen

Met iedere betaling die u met uw Visa card doet, ook contactloos en mobiel, maakt u kans op geldprijzen tot wel € 3.000 en op de hoofdprijs:….

Apple card komt op de markt in VS

Apple heeft aangekondigd dat het met eigen creditcard genaamd de Apple Card op de markt komt in Amerika. De kaart wordt een aanvulling op de bestaande Apple….

Tijdelijke acties van Visa Card

Deze actie loopt van 19 november 2018 t/m 6 januari 2019. De Visa World Card of Visa World Panda Card is het eerste jaar gratis: je betaalt het eerste….

Hoe werkt een creditcard en wat zijn de voordelen?

Tegenwoordig is de creditcard bijna niet meer weg te denken uit de portemonnee. De wereldwijde betaalpas heeft ten opzichte van de normale bank of pinpas vele voordelen…..