»  Creditcard Nieuws

Creditcard Nieuws


Het Engelse bedrijf The Royal Mint brengt een unieke massief gouden Mastercard op de markt. The Royal Mint is een Britse maker van zorgvuldig ontworpen producten en….

Sinds het coronavirus Nederland in de greep heeft wordt er meer betalingen voldaan met iDeal en creditcards en minder via Pin of contant. Na een tijdelijke terugval….

Volgens de EU commissie is door de verlaging van de kosten voor creditcard en debitcard betalingen een toename te zien in de internationale betalingstransacties binnen de EU…..

De berichtendienst marktleider WhatsApp is gestart met een betaal optie Brazilië. Het is voor de Brazilianen met de laatste versie van WhatsApp mogelijk om hun creditcard of….

Omdat het de coronavirus crisis voor veel onzekerheid zorgt heeft ICS een betaalpauze mogelijk gemaakt voor klanten met een creditcard van ICS. Het bedrijf zegt dat klanten….

Veel reizen zijn door de coronavirus pandemie geannuleerd. Omdat veel creditcardhouders vragen hebben over hoe ze middels een creditcard met aankoopverzekering of reis- of annuleringsverzekering de kosten….

Uit onderzoek van de Nederlandsche Bank (DNB) loopt Amsterdam voorop in Nederland wat betreft de acceptatie van creditcards. 69% van de winkeliers accepteert namelijk een creditcard als….

Samen met diverse andere bedrijven heeft Mastercard het Priceless Planet Coalition aangekondigd. Dit platform gaat zich inspannen voor duurzaam ondernemen en doet investeringen die een positieve bijdrage….

Zoals u inmiddels wel weet is Thomas Cook deze week failliet gegaan. Alle gedupeerde moeten zelf achter hun geld aan rennen, voordat alle garantie potjes leeg zijn…..

De gedupeerde klant had via internet een prepaid creditcard van DB Cardservice gekocht. Toch bouwde de klant een schuld op, die DB van hem wilde incasseren. Daar….