Creditcard Nieuws


Introductie: Neppe PostNL-e-mails: een nieuwe oplichtingstruc Een nieuwe vorm van oplichting via neppe PostNL-e-mails is recentelijk opgedoken. Deze e-mails bevatten een QR-code die….

OVpay, een innovatief betaalsysteem, maakt het mogelijk om met een creditcard of betaalpas in en uit te checken in het openbaar vervoer. Hoewel….

Creditcarduitgever International Card Services (ICS) heeft aangekondigd dat het bedrijf haar huisstijl gaat vernieuwen. Met deze update wil ICS de vormgeving van het….

De Nederlandse Betaalvereniging heeft het Debit Card Acceptatie (DCA) project succesvol afgerond. Dit project, uitgevoerd in samenwerking met toonbankinstellingen, terminalleveranciers, transactieverwerkers, banken, Visa….

De grootste uitgever van creditcards in Nederland, ICS cards heeft de business creditcard app onlangs een update gegeven, waardoor de app een stuk….

De grootste creditcardmaatschappij ter wereld is met een nieuwe service genaamd “Dinertegoed” gestart. Met deze service van American Express ontvangt iedere AMEX Platinum….

In verband met de hogere brandstofprijzen zijn alle Nederlandse banken en hun transactieverwerkers zijn overeengekomen om het zogeheten pre-autorisatiebedrag voor kaartbetalingen bij zelfbedieningspompen….

Mastercard heeft aangekondigd om te gaan stoppen met het Maestro betaalsysteem. Het is een veel gebruikte techniek om te pinnen in winkels. Het….

Sinds kort heeft het Nederlandse bedrijf ICS de ICS GO Card op de markt gebracht. ICS is het bedrijf dat achter 80% van….

Deze week heeft Mastercard bekend gemaakt dat ze het identiteitsverificatie bedrijf genaamd Ekata gaan overnemen voor USD 850 miljoen (€708  miljoen). In een….