Creditcard Nieuws


Een nieuwe vorm van oplichting doet de ronde onder creditcardgebruikers: frauduleuze SMS-berichten die zogenaamd afkomstig zijn van International Card Services (ICS). Deze berichten….

De Nederlandse Gegevensbeschermingsautoriteit heeft een sanctie van €150.000 opgelegd aan International Card Services B.V. (ICS) voor het niet uitvoeren van een verplichte Data….

In een baanbrekende ontwikkeling op het gebied van financiële technologie, heeft Intesa Sanpaolo in samenwerking met Mastercard een revolutionaire betaalring geïntroduceerd. Deze nieuwe….

Vanaf het nieuwe jaar, specifiek op 1 januari 2024, zullen consumenten die gebruikmaken van creditcards een verhoogd rentetarief ondervinden. Dit is het gevolg….

In een gewaagde zet heeft Knab, in samenwerking met Mastercard, een baanbrekende betaalpas onthuld. Deze innovatie markeert het einde van hun traditionele Maestro….

Mastercard, een van de grootste betalingsverwerkingsbedrijven ter wereld, lanceert een baanbrekend initiatief om de enorme hoeveelheid betaalkaarten die jaarlijks in omloop zijn, te….

Introductie: Neppe PostNL-e-mails: een nieuwe oplichtingstruc Een nieuwe vorm van oplichting via neppe PostNL-e-mails is recentelijk opgedoken. Deze e-mails bevatten een QR-code die….

OVpay, een innovatief betaalsysteem, maakt het mogelijk om met een creditcard of betaalpas in en uit te checken in het openbaar vervoer. Hoewel….

Creditcarduitgever International Card Services (ICS) heeft aangekondigd dat het bedrijf haar huisstijl gaat vernieuwen. Met deze update wil ICS de vormgeving van het….

De Nederlandse Betaalvereniging heeft het Debit Card Acceptatie (DCA) project succesvol afgerond. Dit project, uitgevoerd in samenwerking met toonbankinstellingen, terminalleveranciers, transactieverwerkers, banken, Visa….