Home » Creditcard Nieuws

Creditcard Nieuws


Apple Card

Apple heeft aangekondigd dat het met eigen creditcard genaamd de Apple Card op de markt komt in Amerika. De kaart wordt een aanvulling op de bestaande Apple Pay-dienst en wordt….

visa world card

Deze actie loopt van 19 november 2018 t/m 6 januari 2019. De Visa World Card of Visa World Panda Card is het eerste jaar gratis: je betaalt het eerste jaar geen jaarbijdrage…..

Kreditkarten Vergleich

Tegenwoordig is de creditcard bijna niet meer weg te denken uit de portemonnee. De wereldwijde betaalpas heeft ten opzichte van de normale bank of pinpas vele voordelen.   Je beschikt….

Bent u van plan om een nieuwe creditcard aan te schaffen? Dan heeft American Express Card nu vele voordeel acties. Buiten het wereldwijd betaalgemak heeft de creditcard nog extra voordelen…..

Mastercard en ID&T kondigde dit weekend tijdens het festival Amsterdam Open Air een meerjarige samenwerking aan. Met dit partnership willen zij ervoor zorgen dat cashless betalen op festivals de nieuwe….

Tickets 2012 Olympische Spelen alleen via Visa Creditcards

Creditcardbedrijven, grote banken en andere partijen bereiden een proef voor waarbij het mogelijk moet zijn om creditcard of bankpas te reizen met het openbaar vervoer. De bedoeling is dat reizigers….

Creditcard met korting of gratis cadeau

Als het aan de EU ligt krijgen VISA en Mastercard een behoorlijke voet aan de grond in de Lage Landen.   Als het aan de EU ligt krijgen VISA en….

Een creditcard is een kunststof betaalpas waarmee je wereldwijd kunt betalen. Ten opzichte van de standaard pinpas/bankpas/betaalkaart heeft een creditcard meerdere mogelijkheden.   Bij aankopen van producten zowel online als….

Wil je weten hoe je een creditcard kan aanvragen? Lees hier dan over alles wat je nodig hebt, zodat je zo snel mogelijk je aanvraag kan indienen en je kaart….

Skiën is een van de populairste sporten van Nederland. Bijna 1 miljoen mensen gaan vakantie vieren in de winter op ski’s en snowboards. Wat zijn de voordelen van een creditcard….