Disclaimer

Aan de informatie op deze website over een creditcard kunnen geen rechten worden ontleend. De website creditcard-vergelijk.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid of verkeerde interpretatie van de op deze website weergegeven gegevens.

Websites van derden

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en staan niet in voor de websites, waarnaar wij verwijzen die buiten het domein creditcard-vergelijk.nl vallen.

Creditcards aanvragen

Het ontvangen en afhandelen van aanvragen wordt verzorgd door de diverse creditcardmaatschappijen. Creditcard-vergelijk.nl heeft hier geen invloed op en de volledige verantwoordelijkheid ligt dan ook bij de desbetreffende creditcardmaatschappij. Er worden geen aparte reserveringskosten berekend via het aanvragen via deze website. Toch garandeert creditcard-vergelijk.nl niet dat de aangeven prijzen altijd de laagste prijs is.

Toezichthouder

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandse Bank N.V. houden toezicht op iedere partij die betrokken is op de markt van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. Meer hierover vindt u op de websites van afm en op dnb.

Financiële disclaimer

Wij zijn geen financieel adviseur en leveren u dan ook geen financieel advies. Creditcard-vergelijk.nl is onafhankelijk in haar oordeel en staat niet in voor de juistheid van de verstrekte gegevens. Lees altijd eerst de voorwaarden en de de financiële bijsluiter door voordat u een financieel product koopt. Financiële producten dienen met zorg te worden gebruikt. Het verkeerd omgaan met creditcards kunt u in geld problemen brengen. Ga verantwoord met uw leningen om en wees terughoudend in het aangaan van financieel krediet.

Tot slot willen wij u er op wijzen dat wij gebruik maken van cookies. U kunt hier meer over lezen in onze cookie policy.