Extra kaart

Extra creditcard of partnerkaartDiverse creditcards geven naast de hoofd creditcard, ook wel hoofdkaart genoemd, ook een extra partnerkaart of een familiekaart aan de consument.

Deze extra creditcard is zelden inbegrepen bij de aanschaf van een creditcard en daarom wordt er vaak een jaarbijdrage gevraagd voor deze extra creditcard.

Extra creditcards zijn zowel bij privé gebruik van een creditcard aan te vragen, als bij zakelijk gebruik van een creditcard.

De jaarbijdrage van deze extra creditcard(s) ligt vaak lager dan de kosten van de hoofdkaart. Maar het kan ook voorkomen dat deze kosten gelijk zijn aan de hoofdkaart. Uiteraard zijn er ook creditcardaanbieders die de extra creditcard(s) als service zien en deze gratis naast de hoofdkaart aanbieden.

De kosten van deze partnerkaart of extra creditcards variëren onderling sterk. Van €5,- per jaar tot wel €150,- per jaar.
Indien u een partnerkaart of extra creditcard wenst aan te schaffen, houdt hier dan rekening mee bij het kiezen van de juiste creditcard en de eventueel bijkomende kosten.

Voor verder informatie over het gebruik van de extra kaart verwijzen wij u door naar de specificatie van het aantal kaarten.