Miles & More Visa Gold Card

Miles & More Visa Gold Card info & kosten

€ 90,00
n.v.t.
1,80%
Type Creditcard
€ 2.500,-
per maand
1
n.v.t.
€ 18,00 per jaar
€ 4,50 per keer
€ 350,-
Spaarsysteem
€ 23.000,-
 1 week na goedkeuring

Miles & More Visa Gold Card verzekeringen & service

365 dagen tot € 2.500,-
Autohuurverzekering
€ 50,00
Automatisch incasso mogelijk
Mobiele App
Overige bijzonderheden
(073) 646 2530
+31 73 646 25 99
Uitgever
Qander Consumer Finance

Miles & More Visa Gold Card omschrijving

Miles and More Visa Gold Card informatie

Naast de bovenstaande specificatie heeft de Miles & More Visa Gold card de volgende kenmerken.

Creditcard met Lufthansa Miles spaarprogramma

De Miles & More Blue card is naast een betaalkaart ook een spaarkaart waarmee je “Miles” spaart als je de Visa kaart gebruikt om mee af te rekenen. Deze Miles kun je inwisselen bij Lufthansa. Lufthansa is een Duitse luchvaartmaatschappij waarmee je vanaf Amsterdam de hele wereld rond kunt vliegen.

Ten opzichte van de Blue kaart spaar je met deze Miles & More Gold kaart veel sneller miles bij elkaar. Je spaart met de kaart 3 award miles per iedere € 4,- die je betaald met de kaart.

De Miles blijven onbeperkt geldig en de kaart heeft ook een Miles & More app waarmee je het spaarsaldo live kunt inzien.

Miles inwisselen

De gespaarde Award Miles zijn in te wisselen voor korting op:

  • Vliegtickets
  • Huurauto´s
  • Hotel overnachtingen

Ook is het mogelijk om een vliegticket upgrade te “betalen” met de gespaarde Miles en te shoppen in de Lufthansa WorldShop.

Overige Miles & More Visa Gold voordelen

Naast het spaarprogramma wordt er bij de Miles & More Visa gold creditcard ook een Lufhtansa WorldShop voucher meegestuurd. Op deze voucher staat een promotiecode waarmee je 25% korting krijgt op 1 bestelling in de Lufthansa WorldShop. Let  op de promotiecode vervalt 12 maanden na uitgave. De voucher heeft nog meer voorwaarden, deze kan je hier vinden.

Met de Miles & More Gold card krijg je ook 1x per jaar toegang tot de Lufthansa business Lounge en mag je gebruik onbperkt en gratishebt u onbeperkt en gratis toegang tot de Wifi hotspots van Boingo. Boingo heeft meer dan 1 miljoen hotspots wereldwijd. Voordat u gebruik kunt maken van de Boingo Wifi hotspot, zult u eerst een aantal stappen moeten doorlopen.Ga naar https://redeem.boingo.com/visa/ om gebruik te maken van het Boingo wifi netwerk.

Verzekerd tegen Bagage- & Vluchtvertraging

Een service die we niet zo vaak zien, maar wel op deze kaart zit is een bagage- & vluchtvertragingsverzekering. Indien je bagage meer dan 6 uur vertraagd is kan je tot maximaal 250 euro vergoed krijgen op spullen die je hebt moeten aanschaffen, omdat je koffer niet op tijd was.

De vluchtvertraging verzekering keert maximaal 200 euro per claim uit als je kosten hebt moeten maken omdat je vlucht meer dan 4 uur vertraagd is.

Online account

Na goedkeuring van de aanvraag voor deze kaart krijg je ook toegang tot het online account en kan je alle transacties online inzien. Daarnaast is het ook mogelijk via het online account een extra betaling te regelen of je persoonlijke gegevens aan te passen.

Bijzonderheden


Miles & More Visa Gold Card Ervaringen

Hieronder kunt u zien wat andere consumenten van deze creditcard vinden.
5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 1 ervaring)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%
Rated 5 out of 5
21 mei 2019

Top dat je bij steeds meer creditcard maatschappijen punten kunt sparen.

Steven