Bunq MasterCard

Geen BKR check & Wisselkoers opslag
Gratis geld storten via IBAN of iDeal
Ook te gebruken bij autohuur & hotel reserveringen

Bunq MasterCard verzekeringen & service

Autohuurverzekering
n.v.t.
Nee, € 9,99 per keer
Automatisch incasso mogelijk
Mobiele App
Overige bijzonderheden
Geen BKR check & Wisselkoers opslag
via app
via app
Uitgever
Bunq

Bunq MasterCard kenmerken

De Bunq Travel Card maakt gebruik van het Mastercard betaalplatform en is alleen aan te vragen door mensen met een bunq account.

Deze uniek prepaid creditcard heeft de volgende voordelen:

  • Geen wisselkoers opslag bij betalingen in vreemde valuta.
  • Tolwegen, Autohuur, hotel reserveringen en betalen bij een onbemande benzinepomp zijn eindelijk mogelijk met een prepaid creditcard
  • Bunq valt onder het Nederlands garantiestelsel
  • Geen jaarbijdrage
  • Geen BKR-toesting of registratie

 

Over de Bunq bank

Bunq noemt zich de “Bank of The Free”. Het is een volledig onafhankelijke bank met als visie om traditioneel bankieren te bevrijden van alle obstakels die het heeft. Zo kun je de bank niet bezoeken, zijn er geen rijen, is er geen papierwerk en directe toegang tot de bank via de app met je mobiele telefoon. Bankrekening houders kunnen hun rekeningen delen met wie ze maar willen en overal ter wereld betalen hun Mastercard.

Bunq is in 2012 opgericht door de Nederlands ondernemer Ali Niknam. Niknam is tevens eigenaar van het hostingbedrijf Trans-IP is in 1981 geboren. Hij is er als eerste in meer dan 35 jaar in geslaagd om een Europese banklicentie te verkrijgen. Hij heeft persoonlijk meer dan € 40 miljoen geïnvesteerd in zijn bunq en wil het traditionele bankwezen radicaal veranderen.

In het kalenderjaar 2017 groeide het totaal aan tegoeden van bunq gebruikers met 800% en neemt deze groei elke dag verder toe. Bunq is momenteel beschikbaar in 8 Europese landen. Dit zijn Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Frankrijk, België en Ierland.

Bijzonderheden

Geen BKR check & Wisselkoers opslag
Gratis geld storten via IBAN of iDeal
Ook te gebruken bij autohuur & hotel reserveringen

Bunq MasterCard Ervaringen

Hieronder kunt u zien wat andere consumenten van deze creditcard vinden.
5,0
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 3 ervaringen)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%
25 januari 2023

great card. Free when you have a bunq bank account. The design is cool too.

Yvonne
18 november 2022

easy to use everywhere in NL!

Elaine
6 oktober 2020

Geweldig dat ze direct een creditcard kunnen uitgeven en die dan ook direct te gebruiken is. Binnen 10 minuten kon ik er online mee betalen. Geniaal! Wat ik wel vond is dat het onduidelijk is wat je nog moet doen nadat je via de sms de app geïnstalleerd hebt. Het antwoord: helemaal niks. Je bent direct ingelogd op je account ook. Je hoeft alleen de Travel Card aan te vragen in de app zelf, geld toe te voegen vanaf je eigen bankrekening (iDeal bijvoorbeeld) en dan kan je betalen. Top.

Daniël Mulder