ANWB Visa Card Creditcard

De ANWB Visa creditcard is alleen aan te vragen door ANWB leden. Via onze website kunt u lid worden van de ANWB voor maar € 17,25 per jaar.

ANWB Visa Card specificatie

€ 14,50
€ 2.500,-
ja
21 dagen na datum overzicht
14 %
1,17% van openstaand bedrag
0,70% bij + saldo € 500,-
1% tot € 1,50 bij +saldo, 4% bij -saldo
€ 1.250,-
geen
2%
Minimum bruto jaarinkomen
€ 13.800,-
Jaarbijdrage partnerkaart
€ 12,00
Aantal kaarten
1
Aanvraag periode
2 weken
Informatie controle datum
maandag 18 juli 2016

ANWB Visa Card informatie

Creditcard Visa 728x90

ANWB Visa creditcard

Wanneer je deze ANWB creditcard aanvraagt, betaal je € 12,- per jaarbijdrage voor het gebruik van de ANWB Visa creditcard. De jaren daarna wordt de kaartbijdrage jaarlijks in februari door ANWB in rekening gebracht. Om deze kaart aan te vragen moet je wel lid zijn van de ANWB pech hulp. Je kunt hier ANWB lid worden.

ANWB Visa card App & Online

Via de gratis app kunt je snel het kaart saldo checken. Je kunt met deze app:

  • Uw actuele bestedingslimiet bekijken, waar je ook bent.
  • Altijd en overal inzicht in je uitgaven.
  • Aantrekkelijke aanbiedingen direct bij de hand.
  • Een geldautomaat nodig? je vindt de dichtstbijzijnde gemakkelijk met deze app.

Tevens kan je via Mijn Creditcard Online 24 uur per dag, 7 dagen per week inloggen. Je hebt hiermee direct inzicht in je ANWB creditcard transacties en rekeningoverzichten. Tevens kan je geld overmaken van en naar je bankrekening en je kunt ook de betaalwijze wijzigen en bestedingslimiet verhogen. Deze service van de ANWB is geheel gratis.


Aankoopverzekering

Vrijwel al uw aankopen die je, waar ook ter wereld, betaalt met je ANWB creditcard, zijn vanaf de datum van aankoop 180 dagen lang gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Je betaalt per schade wel een eigen risico van € 25,-


Gespreid betalen

Je kunt de rekening van de creditcard desgewenst gespreid en dus in uw eigen tempo terugbetalen. Zo heb je altijd wat extra financiële ruimte.
Gespreid betalen kan op twee manieren:

  • Je kunt gebruik maken van de acceptgiro die maandelijks toegezonden wordt bij uw ANWB visacard rekeningoverzicht. Hierop staat het bedrag dat je minimaal moet betalen.
  • De tweede manier is International Card Services te machtigen elke maand 2,5% van het openstaande saldo te incasseren. Dit bedrag wordt dan automatisch van je bankrekening afgeschreven, met een minimum van € 20,-.

Vanzelfsprekend betaalt u rente over het nog openstaande bedrag.


ANWB Personal Service Line

Onverwacht een groot bedrag betalen. Voor dergelijke momenten is een creditcard ideaal, maar het is niet altijd duidelijk of op dat moment uw card toereikend is. Via de ANWB Personal Service Line kunt u de status van uw ANWB account opvragen en aanpassen. Helaas is de ANWB Personal Service Line niet van buiten Nederland te gebruiken.