Home » Creditcard Nieuws » Valentijnsspecials bij Mastercard

Valentijnsspecials bij Mastercardmastercard classic card

Mastercard komt deze komende Valentijn met mooie Priceless Specials!

 

Dit jaar helpen wij de misschien nog wel onontdekte romanticus in je een handje.
www.creditcard-vergelijk.nl helpt je eraan te denken om dit jaar Valentijnsdag niet te vergeten en je geliefde eens even extra in het zonnetje te zetten.

En heb je nou niets met Valentijsdag? Geen probleem, want wie in het bezit is van een Mastercard creditcard geniet niet alleen tijdens Valentijn van ludieke acties, maar kan maandelijks genieten van speciale premiums, pre-sales en andere bijzondere kortingen!

Wie op de hoogte wil blijven van de lopende acties en dagaanbiedingen kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief of volg Priceless Specials via Facebook of Twitter.

Priceless Specials uitgelegd

Priceless Specials is een concept waarbij MasterCard iedere maand houders van een MasterCard creditcard unieke en bijzondere acties aanbiedt.

Dit in tegenstelling tot het oude programma van MasterCard ‘Haal Meer Uit Je Card’ waarbij je alleen Cashback korting kreeg op aankopen welke je via haalmeeruitjecard.nl deed.

Het nieuwe concept van MasterCard komt maandelijks met leuke acties. Denk aan kortingen op cadeaus en mooie producten, exclusieve pre-sales en unieke premiums. Deze extra’s worden iedere maand aangeboden en aangekondigd aan MasterCard creditcard eigenaren middels een digitale nieuwsbrief, Twitter en/of Facebook.
Klanten kunnen op deze manier direct profiteren van leuke en hoge kortingen.

Uniek te noemen is dat MasterCard een samenwerking met de UEFA Champions Leaque heeft. Bezoek voetbalwedstrijden met hoge kortingen. En dit alles dankzij het in het bezit zijn van een MasterCard creditcard.

Naast de maand- en dagacties heeft de Mastercard ook doorlopende Specials in samenwerking met Disneyland Paris.

Priceless Valentijnsacties op een rij;

  • 20% korting op het assortiment bij Dio. En kans op een ROMANTISCH WEEKEND in PARIJS!
  • 15% korting op het gehele assortiment in de winkel en online; romantische cadeaus bij Lucardi juwelier!
  • Gratis gang bij JRE restaurateurs; bij aangesloten restaurants krijg je een extra gang cadeau bij het JRE verassingsmenu! (Wel betalen met je Mastercard).
  • Bij Runday tot €25,- korting.

Nog niet in het bezit van een Mastercard?

Kijk eens op www.creditcard-vergelijk.nl/vergelijk en vergelijk de Mastercards onderling. Onderstaand een kleine greep uit alle Mastercards.

 

Deel deze informatie: