Home » Creditcard Nieuws » Betalen met American Express Creditcard bij Jumbo Supermarkten

Betalen met American Express Creditcard bij Jumbo Supermarktenamerican express flying blue silver card

Het is nu eindelijk mogelijk om met een creditcard bij de Jumbo boodschappen te betalen. Na het afsluiten van een succesvolle pilotperiode is het vanaf heden mogelijk om met je American Express creditcard de dagelijkse boodschappen af te rekenen bij veel Jumbo Supermarkten.

 

Tijdens de pilot met betalen bij Jumbo middels een American Express creditcards kwam naar voren dat de omzet van de supermarkt met 8% steeg. Hieruit blijkt dat er een grote groeiende behoefte is naar betalen middels een creditcard voor de dagelijkse boodschappen.

Jumbo speelt goed in op deze behoefte van de consument in en maakt eindelijk ook als grote supermarktketen betalen met creditcard mogelijk. Jumbo is echter niet de eerste supermarktketen die betalen met een creditcard in Nederland mogelijk maakt. Ook bij Dirk kan je met een creditcard betalen. Echter betaalt men dan helaas 50 cent extra voor deze transactie.

Waarom deze groeiende behoefte bij de consument er is, is waarschijnlijk te verklaren doordat veel mensen aan het einde van de maand weinig financiële middelen hebben om de eindjes aan elkaar te knoppen. Dan biedt een creditcard uitkomst. Door de rentevrije periode van 30 dagen worden er geen extra kosten gerekend over de creditcard betaling. Dit in tegenstelling tot rood staan op uw bankrekening. Betaald men niet binnen deze 30 dagen of kiest men voor gespreid terugbetalen, dan lopen de rentelasten uiteraard net als bij rood staan op.

Een leuke bijkomstigheid met betalen van uw boodschappen met de American Express kaart, is dat u ook over deze uitgaven Membership Rewards punten of Award Miles spaart. Met deze punten spaart u voor de leukste cadeau’s, concertkaarten, reizen etc.

Deze American Express creditcards zijn allemaal geschikt om bij deze winkels aan de kassa te betalen.

Deel deze informatie: