Home » Creditcard Nieuws » Wat zijn de voordelen van een creditcard op een skivakantie?

Wat zijn de voordelen van een creditcard op een skivakantie?Skiën is een van de populairste sporten van Nederland. Bijna 1 miljoen mensen gaan vakantie vieren in de winter op ski’s en snowboards.
Wat zijn de voordelen van een creditcard op een skivakantie……

 

Een creditcardis een betaaloptie die een grote verscheidenheid aan valuta’s verenigt. Of het nu in het buitenland of in het binnenland is, er zijn miljoenen acceptatiepunten over de hele wereld waar men met een creditcard kan betalen. Veel creditcards maken het mogelijk om wereldwijd contant geld op te nemen, zodat u geen geld hoeft te wisselen bij dure geldwisselkantoren.

Reisreserveringen

Reisreserveringen zijn doorgaans alleen nog maar mogelijk met een creditcard.
Als u een vlucht, vakantie of last minute vakantie online wilt boeken, dan dient u zich ervan bewust te zijn dat er doorgaans een creditcard vereist is voor uw vakantieverblijf. Vele aanbieders, met name in de reissector, bieden deze betalingsmethode nog als enige optie aan.
Daarnaast is er waarschijnlijk geen betere manier om een vakantiegebied te verkennen dan per huurauto. De meeste autoverhuurbedrijven vragen uit bescherming tegen eventuele schade en diefstal een borg. Deze borg wordt niet in contanten geaccepteerd maar alleen d.m.v. een creditcard.  Sommige creditcards bevatten al standaard een uitgebreide huurautoverzekering.

Ski & Snowboard huur

Huur online ski’s vanaf huis. Heeft u ooit gedacht aan een online skiverhuur? Steeds meer skiërs huren online. U kunt het nieuwste materiaal lenen vanuit het comfort van uw eigen huis en betalen voor de ski-uitrusting met een creditcard voor het begin van uw reis, zodat u de ski-vakantie zorgeloos kan starten.

Winkelen

Winkelen is erg leuk in het buitenland. Voedsel, mode en souvenirs worden vaak ontdekt die niet in het thuisland beschikbaar zijn. Aangezien het niet vooraf bekend is welke aankopen u gaat doen, is het betalen met creditcards uiterst gunstig en is veel veiliger, aangezien u niet veel geld bij u hoeft te dragen.
De meeste winkels in grotere ressorts accepteren girale betalingen. Als dit niet het geval is, kunnen de lokale geldautomaten worden gebruikt voor geldopname.
Op vakantie of in het buitenland gaat u vaak opzoek naar culinaire lekkernijen, regionale specialiteiten en delicatessen  voor het ultieme  genot.
Restaurant bezoeken staan dus bovenaan de lijst van activiteiten tijdens vakanties in het buitenland. Vakantiegangers willen door de straten van hun vakantiebestemming wandelen en spontaan beslissen bij welke restaurant ze iets willen gaan nuttigen. Degenen die nu met een creditcard betalen, profiteren van de hoge flexibiliteit van dit betaalmiddelen.
Bij http://www.creditcard-vergelijk.nl vind u gegarandeerd de juiste creditcard die bij u past.
Alle creditcards staan hier op een rij om te selecteren, te vergelijken en u kunt direct uw creditcard aanvragen. De informatie over deze creditcards is met zorg samengesteld. Zo is het voor u mogelijk om de juiste keuze te maken uit de lange lijst creditcards variërend van American ExpressMastercard of Visa card tot de goedkoopste creditcards en beste prepaid creditcards.

 

Deel deze informatie: