The Royal Mint brengt massief gouden creditcard op de markt

The Royal Mint brengt massief gouden creditcard op de markt

Het Engelse bedrijf The Royal Mint brengt een unieke massief gouden Mastercard op de markt. The Royal Mint is een Britse maker van zorgvuldig ontworpen producten en diensten en is tevens ’s werelds grootste exportmunt. Ze produceren originele muntenverzamelingen, geschenken en valuta oplossingen.

Eén van deze valuta oplossingen is deze 18 karaats gouden Raris creditcard, die is ontwikkelt in samenwerking met Accomplish Financial en Mastercard. De kaart is volledig naar je eigen smaak aan te passen en uniek. Niet alleen op basis van het uiterlijk maar ook op basis van de prijs. De vanaf prijs van dit stuk edel metaal is namelijk, schrikt niet: £18,750 (ca. € 20.439,-)! Voor die prijs komt aan de voorkant van de Mastercard wel je handtekening gegraveerd te staan in goud.

Alhoewel Mastercard eigenlijk vooral bekend staat als een goedkope creditcard, bewijzen ze met deze zeer bijzondere samenwerking het tegendeel.

Geen Extra Kosten

Naast dat het uiteraard een erg mooie creditcard is heeft de kaart ook unieke betaal eigenschappen. Zo wordt voor deze bijzonder creditcard geen bestedingslimiet, wisselkoersopslag of kosten per geldopname als je hem gebruikt voor je exclusieve leventje.

Voor de kaart is er uiteraard ook een speciale app. Met de Raris-app kunnen klanten ook hun account beheren en meer. Als onderdeel van het Mastercard World Elite-pakket omvatten extra voordelen een speciale conciërgeservice en andere reisvoordelen.

Raris is niet alleen ’s werelds eerste betaalkaart voor edelmetaal die wordt gekeurd door het Goldsmiths’ Company Assay Office, maar is ook de eerste betaalkaart ter wereld die bron-traceerbare metalen gebruikt en is gecertificeerd onder de Chain of Custody van de Responsible Jewellery Council.

Als je interesse hebt om deze massief gouden creditcard te bestellen moet je overigens niet te lang wachten, want er worden er in de eerste batch maar 50 maakt.

Hieronder kun je nog wat meer beelden zien van deze juweel van een creditcard en mocht je hem willen bestellen dat kan dat op deze pagina: https://www.royalmint.com/raris/