Home » Creditcard Nieuws » Nieuwe Prepaid Creditcard van DB Card

Nieuwe Prepaid Creditcard van DB Cardneteller prepaid mastercard

Zoals veel mensen al ondervonden hebben is een prepaid creditcard een uitkomst voor mensen met een BKR registratie. Een nieuwkomer op de markt dit jaar is de prepaid Mastercard van DB Card. Hij is al een tijdje op de Nederlandse markt. Onlangs zijn bijna alle kosten voor gebruik van de kaart gehalveerd!

Deze prepaid creditcard maakt net als bijna alle andere prepaid creditcards gebruik van de Mastercard service. Hierdoor is het mogelijk om online en offline auto’s en hotels te boeken in binnen en buitenland en kan je bijna overal geld uit een betaal automaat pinnen. Om dit te doen moet er uiteraard wel voldoende saldo op de DB card gekoppelde rekening staan.

De DB Card behoort door zijn jaarbijdrage  van € 42,- euro per jaar (€ 3,50 per maand) tot de goedkopere prepaid creditcards van Nederland. De kaart is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, namelijk de DB Card Personal en de DB Card Direct. Het verschil tussen deze 2 uitvoeringen zit in de het feit dat de Direct uitvoering geen tenaamstelling heeft en de Personal wel.

Hierdoor is het bij e Direct uitvoering niet mogelijk om meer dan € 1.000,- op de kaart over te maken. De kaart is overigens na aanschaf wel gemakkelijk om te zetten naar een Personal uitvoering. Deze uitvoering kan namelijk standaard worden “opgeladen” tot € 15.000,- en heeft diverse degradaties in oplaadbaar saldo. In het hoogste niveau kan hij worden opgeladen tot € 1.000.000.-.

Momenteel heeft DB Card een speciale actie lopen. Deze actie houdt in dat er onder de nieuwe klanten een reis naar Parijs wordt verloot.

Aan het gebruik van de prepaid creditcard van DB Card zitten wel diverse oplaad en betaalkosten verbonden. Meer informatie over deze kosten kunt u op de detail pagina van deze prepaid creditcard vinden.

Op de website van DB Card kunt u uiteraard ook alle informatie vinden en direct de creditcard aanvragen.

Deel deze informatie: