Home » Creditcard Nieuws » Nieuwe creditcards bij Creditcard-vergelijk.nl

Nieuwe creditcards bij Creditcard-vergelijk.nlviabuy prepaid creditcard mastercard

Wij van creditcard-vergelijk.nl kunnen niet zonder uw mening of bevindingen. Wij waarderen het dan ook als bezoekers van onze vergelijkingssite ons wijzen op creditcard gerelateerde zaken. Zoals bestaande creditcards welke nog niet op onze site worden vergeleken, of acties welke nog niet vermeld worden op onze site.

Creditcard-vergelijk.nl is een onafhankelijke site voor het vergelijken van creditcards op hun kosten en voorwaarden. Nu krijgen wij met regelmaat de vraag waarom niet alle bestaande (prepaid) creditcards worden vergeleken op onze site.

De antwoord op deze vraag is eigenlijk zeer kort. Wij vergelijken op onze site alleen gerenomeerde creditcards waar wij van creditcard-vergelijk.nl (bijna) zeker van weten dat het product van de aanbieders voor u als klant een betrouwbare product is.

Zo zijn er door de jaren heen creditcards op onze vergelijkingssite bijgekomen, maar ook weer afgevallen. De keuze voor een creditcard maakt u uiteindelijk zelf. Maar voor de keuze voor betrouwbare creditcardaanbieders is door creditcard-vergelijk.nl reeds een schifting voor u gemaakt.

Binnenkort voegen wij weer twee nieuwe creditcards aan onze vergelijkingssite toe. De Knab Visa creditcard en de prepaid MasterCard creditcard van Viabuy. Houd creditcard-vergelijk.nl dus in de gaten!

Deel deze informatie: