Home » Creditcard Nieuws » Knab zakelijke American Express Creditcard

Knab zakelijke American Express Creditcardknab amex business green card

Zakelijke klanten van Knab kunnen binnenkort rekenen op een uitbreiding van het zakelijke betaalpakket.
Aan het pakket wordt namelijk een creditcard met boekhoudkoppeling toegevoegd.

Knab heeft een goede stap gemaakt in het uitbreiden en verbeteren van zijn dienstverlening. Zakelijke klanten van Knab kunnen binnen niet al te lange tijd een creditcard aanvragen welke gekoppeld kan worden aan de zakelijke rekening.

Met het toevoegen van deze twee diensten; een creditcard mét de mogelijkheid om de creditcard te koppelen aan de zakelijke rekening, komt Knab tegemoet aan de wensen van hun zakelijke klanten.

Met deze strategische zet wil Knab zijn positie onder (kleine) ondernemers en ZZP’ers verder uitbouwen.

American Express

Ondanks dat er al een Knab Visa Card voor particuliere klanten beschikbaar is, heeft Knab met de zakelijke creditcard gekozen voor American Express. 

Door de hernieuwde focus op de Nederlandse markt om hun marktaandeel in Nederland te vergroten, maar met name hun servicegerichtheid, voldoet American Express het meest aan de eisen welke een zakelijke Knab klant stelt aan een creditcard.

Leslie Hogeveen, Hoofd (digitale) Marketing & E-commerce licht toe dat Knab met alle bekende creditcard aanbieders in Nederland gesproken heeft, maar dat American Express voor de klanten van Knab als beste bevonden is.

Met vele extra’s zoals bijvoorbeeld het spaarprogramma van American Express en de standaard uitgebreide verzekeringen, denkt Knab gehoor te geven aan de groeiende vraag naar de Knab Zakelijke creditcard.

Bovendien ontvangen zakelijke Knab klanten de American Express Business Green Card het eerste jaar gratis.
En geeft men op jaarbasis minimaal €2.500,- met de creditcard uit?
Dan blijft de jaarbijdrage van de creditcard gratis.

Onderzoek

Voordat Knab de zakelijke creditcard aan zijn klanten aan wilde bieden is er eerst onderzocht wat de redenen zijn voor zzp’ers om een zakelijke creditcard aan te schaffen.

Onderstaande top 5 aan redenen is het resultaat;

  • 35,1% geeft aan verzekerd te willen zijn in geval van diefstal, schade en/of fraude
  • 25,8% geeft aan dat men de creditcard wil gebruiken om online aankopen te doen
  • 23,7% geeft aan de mogelijkheid tot uitgestelde betaling te willen gebruiken om cashflowvoordeel te behalen
  • 20,6% vindt het wenselijk om 24/7 online toegankelijkheid te hebben en de uitgaven in een overzicht te hebben
  • 20,6% wil de creditcard aanschaffen om internationale betalingen te kunnen verrichten

Gekoppelde boekhoud parketten

Op dit moment zijn onderstaande boekhoudpakketten (in willekeurige volgorde) gekoppeld aan de zakelijke rekening van Knab:

Leslie Hogeveen geeft echter aan dat als er andere boekhoudpakketten zijn die klanten graag gekoppeld zien worden, Knab naar de haalbaarheid daarvan zal kijken.

Knab

Knab is na de start op de particuliere markt in 2012, in 2014 ook een zakelijke rekening gaan aanbieden. En niet geheel onverdienstelijk, want dit jaar is Knab Zakelijk door MoneyView uitgeroepen tot voordeligste zakelijke rekening voor zzp’ers.

Knab is een online bank die sinds 2012 hard aan de weg timmert om het net even anders te doen in de financiële wereld dan andere banken; bij Knab staan innovatie en klantgerichtheid voorop!
Kijk voor meer info op knab.nl

Deel deze informatie: