Knab Visa Card gratis bij Knab

knab visa card

Knab is een Nederlandse Online bank die het op de Nederlandse markt net even anders wil doen dan andere banken. Dit doen zij vanuit het rotsvaste geloof dat het anders kan in de financiële wereld. Knab zegt klantvriendelijkheid en innovatie voorop te hebben staan.

Bij Knab krijg je bij je de Plus en Premium betaalrekeningen de Knab Visa creditcard gratis.

Tevens kan je bij Knab meerdere betaalrekeningen openen zonder extra kosten. Bovendien ontvang je over je betaalrekening rente. En de rente die je ontvangt over je spaarrekening behoort tot de hoogste vrij opneembare spaarrente van Nederland.

Als je nu een (zakelijke)betaalrekening opent bij Knab, dan maak je de eerste drie maanden gratis gebruik van het betaalpakket. Knab is maandelijks opzegbaar.

Wil je liever al je (zakelijke)bankzaken onderbrengen bij Knab? Dan kan je gebruik maken van de gezamenlijke Overstapservice van banken. Op deze manier wordt het overstappen naar een andere bank eenvoudig gemaakt.

Kenmerken Knab Visa Card

  • De Knab Visa Card kent net als alle andere Visa creditcards het (online) betaalgemak en veilig betalen zowel in het binnen- als het buitenland.
  • Wereldwijd kan je terecht bij meer dan 29 miljoen adressen zoals restaurants, vliegtickets via internet etc.
  • Wereldwijd betaalgemak Maandelijks terugbetalen; men betaalt geen rente.
  • In termijnen betalen; men betaalt rente over het uitstaande bedrag.
  • Aankoopverzekering van 90 dagen.
  • Gratis extra creditcard.
  • Zelf pincode kiezen.
  • Online aan te vragen.
  • Maandelijks kaartlimiet wijzigen

Aanvragen Knab Visa Card

Het aanvragen van de Knab Visa Creditcard is middels twee stappen te realiseren.

Eerst kies je via deze link je betaalpakket bij Knab. Na het aanvragen van het betaalpakket ontvang je je gegevens om toegang te krijgen tot je Persoonlijke Bankomgeving.
Omdat Knab samenwerkt met Qander (partnerorganisatie van Visa) behandelt Qander je aanvraag. Je stuurt de benodigde gegevens op naar Qander.

Na controle van je gegevens en controle bij het BKR (Bureau Krediet Registratie beoordeelt Qander of je in aanmerking komt voor het ontvangen van de creditcard.
Na goedkeuring verzorgen zij ook de uitgifte en administratie van je Knab Visa Card, alsmede de betalingen.
Deze zijn in te zien via je Persoonlijke Bankomgeving bij Knab.

Wil je hem direct aanvragen? Dat kan hier.

Heb je nog twijfels of de Knab creditcard bij jou en je koop- en reisgedrag past? Maak dan een vergelijking van creditcards op www.creditcard-vergelijk.nl.