Knab & Mastercard Lanceren Revolutionaire Betaalpas: Klaar voor het Digitale Tijdperk

Knab en Mastercard Lanceren Revolutionaire Betaalpas: Klaar voor het Digitale Tijdperk

In een gewaagde zet heeft Knab, in samenwerking met Mastercard, een baanbrekende betaalpas onthuld. Deze innovatie markeert het einde van hun traditionele Maestro betaalpassen en begroet een nieuwe era die is afgestemd op de digitale generatie.

Ben je een Knab-klant en heb je onlangs een nieuwe betaalpas aangevraagd? Verwacht dan een Debit Mastercard in de post! Knab benadrukt dat deze moderne pas beter aansluit bij de technologische vooruitgang, waarbij fysiek plaatsmaakt voor digitaal.

Het meest opwindende aan deze pas? Klanten kunnen nu moeiteloos online winkelen, iets wat voorheen beperkt was tot creditcards en iDEAL. De nieuwe pas komt met een reeks moderne kenmerken zoals een 16-cijferig kaartnummer, een vervaldatum, en zelfs een verificatiecode.

En daar stopt het niet. Met deze Debit Card kun je aankopen doen op meer dan 100 miljoen locaties wereldwijd en overal geld opnemen. En net als bij de oude vertrouwde Maestro, wordt het bedrag direct afgeschreven van de gekoppelde rekening.

De toekomstgerichte visie van Mastercard komt naar voren in de woorden van hun Country Manager, Jan-Willem van der Schoot. “De snelle verschuiving van fysiek naar digitaal betalen dwingt ons te heroverwegen hoe we winkelen. Onze ambitie? Consumenten een veilige en naadloze winkelervaring bieden.”

Wat gebeurt er met je oude Maestro-pas? Geen zorgen! Ze blijven functioneel tot de vervaldatum. Knab zorgt er ook voor dat klanten ruim op tijd worden geïnformeerd over de overstap. Pluspunt: voor de milieubewuste consument is de nieuwe Debit Mastercard vervaardigd uit gerecycled plastic.

Knab’s CEO, Nadine Klokke, is enthousiast over deze samenwerking. “Samen met Mastercard zetten we een grote stap naar wereldwijd betaalcomfort. Ons doel is eenvoudig: klanten moeten overal veilig kunnen betalen, zowel fysiek als digitaal. Deze betaalpas is een gamechanger – het gemak van een creditcard zonder de extra kosten.”

Terwijl de digitale transformatie blijft versnellen, zet Knab, met ongeveer 350.000 klanten, duidelijk de toon voor de toekomst van betalen.