Home » Creditcard Nieuws » ING stopt met papieren creditcard overzichten

ING stopt met papieren creditcard overzichtening creditcard

ING wil het gebruik van papier nog verder beperken, zodat het milieu minder wordt belast door de het papier gebruik van ING.

Vanaf eind mij worden er geen papieren rekening overzichten meer van creditcard uitgaven verzonden naar klanten. Dit wordt ook in de voorwaarden gewijzigd. De betreffende wijziging gaat in op einde termijn van de maand mei (25 mei 2011). Alle klanten met een ING creditcard zullen hierover binnenkort worden geïnformeerd per brief.

Inzicht in creditcard uitgaven
Via Mijn ING heeft iedere gebruiken toto 12 maanden terug online inzage in zijn of haar creditcard uitgaven. Het is echter nog wel mogelijk om de papieren rekeningoverzichten te blijven ontvangen. Dit is aan te geven in Mijn ING onder “Service en Instellingen” en onder “Stopzetten afschriften”. Indien u echter aangeeft dat u papieren afschriften weer wenst te ontvangen is er geen onderscheid in welke papieren overzichten u wenst te ontvangen. Hierdoor zult u ook afschriften van betaal- en spaarrekeningen naast uw creditcard afschriften ook per post ontvangen.

Deel deze informatie: