ICS lanceert Prepaid MasterCard Classic

Mastercard Classic Prepaid Creditcard

International Card Services heeft met de Prepaid MasterCard aan de vraag van vele consumenten gehoor gegeven. De Prepaid Creditcard is namelijk een zeer gewilde creditcard.

Met een prepaid creditcard stort u vooraf geld op uw creditcard, zodat u nooit meer uit kunt geven dan het saldo op uw kaart. En voor het aanvragen van de Prepaid MasterCard vindt geen BKR-toetsing plaats.

Met de Prepaid MasterCard ontvangt u gratis de 180 dagen Aankoopverzekering en gratis aanvullende Reisverzekeringen. Uniek te noemen bij een prepaid creditcard. De Prepaid MasterCard is dan ook de enige prepaid creditcard in Nederland die deze service gratis aanbied.

Als kennismakingsactie ontvangt u de Prepaid MasterCard bovendien het eerste jaar geheel gratis. En als u binnen een maand een bedrag van €15,- stort op uw prepaid Card, dan krijgt u van ICS ook nog eens €5,- cadeau.

De jaarlijkse bijdrage van de prepaid Mastercard is slechts €14,95 en dat inclusief de genoemde Aankoopverzekering en Reisverzekering.

Uiteraard heeft u met deze prepaid creditcard hetzelfde betaalgemak in handen zoals u dat van MasterCard mag verwachten.  Zorgeloos betalen in Nederland bij meer dan 90.000 adressen. Wereldwijd betaalgemak op meer dan 27 miljoen plaatsen.  En altijd inzicht op uw uitgaven middels de ICS App. Tevens ontvangt u iedere maand per post een overzicht van al uw transacties van de afgelopen maand.

Kortom profiteer nu van de nieuwe MasterCard of maak een vergelijking op creditcard-vergelijk.nl om de juiste creditcard passende bij uw wensen te vinden.

Alle details over deze nieuwe en toch vertrouwde (prepaid) creditcard vindt u hier: Prepaid Mastercard Classic