ICS lanceert nieuwe business creditcard app

ICS vernieuwd business creditcard app

De grootste uitgever van creditcards in Nederland, ICS cards heeft de business creditcard app onlangs een update gegeven, waardoor de app een stuk gebruiksvriendelijke er is.

Biometrisch inloggen en goedkeuren

Met deze nieuwste versie kun je nu namelijk inloggen en betalingen goedkeuren door middel van de gezichtsherkenning of vingerafdruk functie van je apparaat.

Betalingen goedkeuren gaat in de nieuwe versie van de app ook net iets anders. Voorheen moest je namelijk eerst inloggen, voordat je een betaling kon goedkeuren. Met de nieuwe versie is dit niet meer nodig. Je kunt nu namelijk op het inlogscherm direct kiezen voor “Inloggen” of “Opdracht goedkeuren”. Het goedkeuren van betaling is hierdoor een stuk gebruiksvriendelijker en sneller gebeurt.

Om de nieuwe functie te kunnen gebruiken dien je wel eerst de biometrie functies in te schakelen op je apparaat. Het is overigens ook gewoon mogelijk om de verificatie via de pincode te blijven doen

Aanbiedingen en kortingen

De nieuwe business card app van ICS geeft nu ook toegang tot aantrekkelijke aanbiedingen. Je krijgt flinke kortingen op de aanschaf van een nieuwe smartphone of op het bestellen van kantoorartikelen. Het is zelfs mogelijk om cashback te krijgen op uw volgende zakenreis.

De nieuwe ICS Business card app voor Android is hier te downloaden. Voor de Apple versie kunt u hier terecht.