ICS introduceert betaalpauze voor klanten

ICS Cards overzicht kaarten card

Omdat het de coronavirus crisis voor veel onzekerheid zorgt heeft ICS een betaalpauze mogelijk gemaakt voor klanten met een creditcard van ICS. Het bedrijf zegt dat klanten zich geen zorgen hoeven te maken of ze straks nog in staat zijn om de reguliere terugbetaling van de maandelijkse uitgaven te doen.

ICS cards wil haar klanten in deze onzekere tijden graag helpen. Daarom zijn er naast de bestaande regelingen voor kwetsbare klanten, tijdelijk meer mogelijkheden om de terugbetaling van uw uitgaven op een later moment te doen.

Met een ‘Betaalpauze’ van 3 maanden kunnen zij de lasten tijdelijk verlichten voor als klanten coronacrisis te maken krijgen met betalingsproblemen.

Dit zijn de mogelijkheden:

  • U kunt een Betaalpauze aanvragen als uw betalingsproblemen zijn veroorzaakt door het coronavirus en/of de genomen maatregelen om het virus te bestrijden.
  • De Betaalpauze kan worden aangevraagd voor klanten met een creditcard, creditcard met gespreid betalen faciliteit en doorlopend krediet.
  • Houd er rekening mee dat u de bedragen na de Betaalpauze alsnog moet voldoen.
  • Om te voorkomen dat uw betalingsverplichting verder oploopt kunt u met een Betaalpauze tijdelijk geen (vaste) uitgaven of geldopnames doen met de betreffende creditcard.

Een betaalpauze is aan te vragen via de website met deze links ICS betaalpauze.