Home » Creditcard Nieuws » ICS geeft 500 prijzen weg!

ICS geeft 500 prijzen weg!Kaarthouders van International Card Services maken het hele jaar kans op mooie prijzen. Van een rondreis door Java en Bali tot een camperreis door de USA. Maar ook leuke Bongo’s en lekkere lunches worden weggeven. Hoe gaat deze actie in zijn werk?

Visa World CredticardICS wil met deze actie de betalingen met een creditcard promoten. Door zoveel mogelijk te betalen met uw creditcard maakt u het gehele kalenderjaar 2013 kans op geweldige prijzen. Ongeacht de grote van uw uitgave: elke transactie is een winkans! En aan het eind van ieder seizoen worden prijswinnaars bekend gemaakt. De tweede loting vondt 3 juli a.s. plaats.

Over het hele jaar worden er 500 prijzen verloot, dus bent u in het bezit van een ICS card, dan doet u automatisch mee aan de actie. Let u er wel op dat alleen kaarthouders met een uitgegeven creditcard van ICS kans maken op deze prijzen (uitgezonderd: de Bijenkorf Card, de ANWB Card, de ASN Creditcard, World Card Business Gold, ABN AMRO MeesPierson).

Uiteraard neemt u ook deel als u nu een nieuwe ICS creditcard aanvraagt.

De ICS creditcards die zeker meedoen aan deze prijzen zijn de:

  1. Mastercard Classic Creditcard
  2. Mastercard Gold Creditcard
  3. Mastercard Black Credticard
  4. Visa World Creditcard
  5. Visa World Gold Creditcard
Deel deze informatie: