Home » Creditcard Nieuws » Geld verdienen met oude creditcards

Geld verdienen met oude creditcards‘Wie wat bewaart, heeft wat!’ moet de Amerikaanse Bob Dylan fanaat al hebben gedacht in de jaren zestig toen hij de vuilnisbakken van Bob Dylan doorzocht op zoek naar iets bruikbaars van zijn idool.

Jaren later blijkt deze manier van verzamelen een lucratieve bezigheid!

Het verzamelen van alle tastbare zaken die idolen, film- en popsterren achterlaten kan een leuke aanvulling op het inkomen zijn! Zo werd vorige maand via het onlineveilingbedrijf Paddie8 een creditcard van wijlen Kurt Cobain geveild. De verwachte opbrengst is tussen de €6.000,- en €8.000,-!
Ook er een rijbewijs van Frank Sinatra uit 1944 waar online op geboden kan worden, naar verwachting levert dit rijbewijs een nog hogere opbrengst op dan de creditcard van Kurt Cobain!

Andere items gaan ook onder de hamer bij ‘Legendary: Memorabilia from Rock Gods & Pop Stars’ veiling. Waaronder een handgeschreven setlist van een concert van niemand minder dan U2 uit 1983, de verwachte opbrengst is zo’n €4.000,-!

Maar ook gesigneerde foto’s gaan voor leuke bedragen weg, zoals een foto van Elvis Presley, levert al snel een leuke €1.500,- op!

Dus loop je toevallig eens langs een huis van een celebrity en staat er een vuilnisbak op de openbare weg? Geneer je niet en neem een kijkje in de bak naar nog bruikbare items die over decennia aardig wat geld waard kunnen zijn!

Of ben je werkzaam in een restaurant en heb je een wereldster in je zaak? Zeg dan bij het afrekenen dat hij of zij zijn creditcard moet blokkeren, omdat de machine hem heeft ingeslikt….. bewaar de creditcard goed en jaren later heb je een lekker appeltje voor de dorst!
Als je dan zegt dat als troost het etentje voor de zaak is, dan trappen ze daar vast wel in 😉
 

Deel deze informatie: