Eerste VISA prepaid creditcard in Nederland gelanceerd

World Visa Card

Lang was Mastercard de enige uitgever van prepaid creditcards in Nederland. Sinds kort is daar echter verandering in gekomen door de lancering van de prepaid visa credit card.

Deze nieuwe prepaid visa credit card of debitcard wordt uitgegeven via een Nederlandse website en heeft bijzonder lage kosten t.o.v. de gevestigde orde. Op onze website www.creditcard-vergelijk.nl staan diverse prepaid creditcards, deze kaarten hebben echter hogere kosten dan de nieuwe prepaid Mats Visa Card.

Naast deze lagere kosten kunt u ook korting krijgen bij webshop, restaurants en benzine stations. Deze korting wordt automatisch op kaart terug geboekt. Daarnaast wordt 10% van deze korting automatisch aan de vereniging van uw keuze overgemaakt.

Vergelijk

Verder verschillen kunt u zien in deze prepaid creditcard vergelijking tussen de 2 andere goedkope prepaid creditcards. In de vergelijking wordt de prepaid Mats Visa Card vergeleken met de Moneybookers en de DB Card.

Uit de vergelijking van de kaarten kunnen we de zien dat de jaarbijdrage het hoogst is. Indien we echter verder kijken, zien we echter dat de kosten voor het gebruik van de kaart aanzienlijk lager liggen dan bij de concurrentie. Het grootste voordeel t.o.v. de Engelse Moneybookers Prepaid Card het feit dat alle informatie gewoon in het Nederlands wordt aangeboden.

Korting

De kortingen die men krijgt bij het gebruik bij de aangesloten webshops, restaurants en benzinepompen maken de kaart erg interessant voor dagelijks gebruik.

De prepaid Mats Visa Card is helaas niet meer aan te vragen.