Home » Creditcard Nieuws » DB Card Winteractie

DB Card WinteractieDe DB Card Prepaid MasterCard komt met een leuke winteractie. Wie tot 1 maart 2015 een prepaid creditcard besteld, betaald maar €14,95 en hoeft het eerste jaar geen maandelijkse fee te betalen.

Normaal kost de DB Card Prepaid MasterCard € 25,-, maar gedurende de actieperiode kost deze maar €14,95! En doordat u een jaar lang geen maandelijkse bijdrage van €2,50  hoeft te betalen, loopt uw korting op tot €40,-!

En u ontvangt tevens een gratis shoptegoed van €7,50. De DB Prepaid MasterCard is een oplaadbare creditcard welke gemakkelijk en snel op te laden is via iDEAL.

De DB Prepaid MasterCard is een ideale creditcard voor mensen die geen BKR toetsing willen of kunnen krijgen. En voor mensen die wel het gemak van een creditcard willen, maar niet voor verassingen willen komen te staan als zij hun betalingstermijn niet kunnen halen.

Immers met de DB Prepaid MasterCard kunt u niet meer geld uitgeven, dan dat u zelf vooraf op de card heeft gestort.

En heeft u er al eens over nagedacht om de DB Card Prepaid MasterCard cadeau te doen? Bijvoorbeeld als een leuk Valentijnscadeau voor uw geliefde! Of als zakcentje voor uw zoon of dochter die op studiereis gaat.

Bekijk nu alle voordelen en specificaties van de DB Prepaid MasterCard op creditcard-vergelijk.nlen vraag de kaart vandaag nog aan!

Deel deze informatie: