American Express Platinum heeft nu jaarlijks dinertegoed

American Express Platinum heeft nu jaarlijks dinertegoed

De grootste creditcardmaatschappij ter wereld is met een nieuwe service genaamd “Dinertegoed” gestart. Met deze service van American Express ontvangt iedere AMEX Platinum creditcard houder ieder jaar een vrij te besteden bedrag. Dit bedrag van € 300,- mag de kaarthouder wereldwijd vrij besteden bij méér dan 1.400 door AMEX uitgekozen restaurants.

De service is sinds 6 juli beschikbaar en het bedrag van totaal € 300,- tegoed wordt niet zo maar “gegeven”. Je moet er zeg maar wel wat voor doen.

Het dinertegoed werkt als volgt:

  • Iedere Platinum houder ontvangt ieder jaar € 150,- op bestedingen bij een selectie van de beste
    restaurants in Nederland.
  • Daarnaast ontvangt de houder nog eens € 150,-  om te gebruiken bij méér dan 1.400 restaurants in verschillende 20
    landen.

Robert Jan Meijers, Country Manager American Express in Nederland zegt over de actie:
“We kijken continu hoe we de waarde en voordelen op onze kaarten voor kaarthouders kunnen verbeteren. Veel van onze Platinum kaarthouders zijn culinaire liefhebbers. We zijn dan ook verheugd om deze service in Nederland aan te bieden en kaarthouders te kunnen laten genieten bij een selectie van meer dan 1.400 restaurants wereldwijd”.

Dinertegoed is in Nederland beschikbaar op de AMEX Platinum Card. Om gebruik te maken van dit jaarlijkse Diner voordeel dient een kaarthouder zich wel éénmalig te registeren. Op deze pagina kunt meer informatie over het dinertegoed vinden en onder vind u de links om uzelf te registeren.

Naast Dinertegoed, biedt The Platinum Card vele andere voordelen zoals snelle grenspassage op Schiphol, onbeperkt luchthaven loungetoegang en uitgebreide hotel privileges en upgrades. Alle info hierover vind u op onze American Express Platinum Card pagina.