Home » Creditcard Nieuws » 15 procent korting op koffers en tassen bij ICS

15 procent korting op koffers en tassen bij ICSWij van creditcard-vergelijk.nl delen niet alle lopende kortingsacties van creditcardaanbieders.
Maar met het oog op zomervakantie en voor sommigen nog komende vakantie, wilden we deze kortingsactie toch even onder de aandacht brengen!

 

Ben je in het bezit van een creditcard welke wordt uitgegeven door International Card Service (ICS)? Dan kan je gebruik maken van een mooie kortingsactie die deze zomer goed van pas kan komen.

ICS komt met een actie van 15% korting op het gehele assortiment van de online shop Travelsbags.nl:

  • Als je nu naar de webshop van Travelbags.nl gaat, gebruik maakt van de kortingscode en deze invult in het veld ‘Couponcode invoeren’ en je bestelling afrekent met je creditcard, ontvang je 15% korting op je gehele bestelling!
  • Je persoonlijke kortingsactie ontvang je door in te loggen op Mijn ICS (kijk voor meer informatie verderop in dit artikel).
  • Plaats je je bestelling op werdagen voor 22.30 uur? Dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis. En de verzendkosten zijn voor rekening van Travelsbags.nl.
  • Toch niet helemaal tevreden over je aankoop? Deze mag je dan kosteloos ruilen of retourneren.
  • En omdat je je aankoop hebt betaald met je creditcard, heb je sowieso recht op je aankoopverzekering (de looptijd verschilt per creditcard).

Dus vertrek je deze week nog naar een heerlijke vakantiebestemming, maar is je koffer nu echt versleten en zijn al je leenkoffers met hun eigen eigenaar op weg naar hun vakantiebestemming? Dan is het nu het moment om een nieuwe koffer of reistas aan te schaffen.

Het leuke aan deze actie is, dat je er niets voor hoeft aan te schaffen. Je krijgt de korting puur als cardhouder van ICS. Je moet alleen wel gebruiker zijn van Mijn ICS.

En nog leuker aan deze actie is, dat je ook gelijk die nieuwe schooltas voor je zoon of dochter kunt bestellen, want zoals gezegd; de korting is geldig op alle artikelen in de webshop.
En dat zijn er een heleboel.

En heb je nu geen kinderen, maar wil je je vriendin verrassen met een nieuwe tas Michael Kors, dan is ook op dit merk de kortingsactie van toepassing!

ICS Cardhouder

Als ICS Cardhouder kun je gebruik maken van Mijn ICS.

Mijn ICS is je persoonlijke omgeving waar je een overzicht vindt van al je uitgaven, eventueel ontvangsten en openstaande rekeningen.

Travelbags.nl

Travelbags.nl is een grote online winkel op het gebied van reisartikelen, tassen en koffers. Met ruim 100 topmerken zoals Eastpak, Delsey, Samsonite, MIchael Kors etc. vind je hier een ruim en gevarieerd aanbod voor iedere doelgroep.

Creditcard-vergelijk.nl

En ben je nog niet in het bezit van een creditcard, maar wil je wel gebruik maken van deze kortingsactie?
Breng dan een bezoekje aan www.creditcard-vergelijk.nl. Een onafhankelijke vergelijkingssite waar je op je gemak de creditcard kan bekijken en vergelijken op basis van jouw wensen.

Deel deze informatie: