Gek van panda’s? Neem een Visa World Panda Card!

duurzame creditcard

De panda gekte in Nederland heeft (waarschijnlijk) haar toppunt bereikt!
De reuzenpanda’s zijn te aanschouwen in volle glorie in Ouwehands Dierenpark.

Op dinsdagmiddag 30 mei is het reizenpandaverblijf Pandasia officieel geopend.

De 2 reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen kunnen eindelijk naar buiten en zijn eindelijk voor de bezoekers van de dierentuin te zien.

De panda’s zijn in oktober 2015 tijdens het staatsbezoek van ons Koningspaar door China symbolisch geschonken aan Nederland.

De beren zijn na een periode van 16 jaar van overleg en voorbereiding eindelijk te bewonderen voor bezoekers van de dierentuin.

Het onderkomen van Pandasia was zonder panda’s al een bezoek waard. Het gebouw is volledig in traditionele Chinese stijl gebouwd. Zo is de dakconstructie gebouwd zonder gebruik te maken van bevestigingsmiddelen. De houten palen en balken zijn zo uitgehakt en gestapeld dat ze precies in elkaar passen als een grote puzzel.

Omdat panda beren celibatair leven hebben Xing Ya en Wu Wen ieder een eigen paleis. Hoe de beren in de paringstijd elkaar kunnen vinden is ons nog niet duidelijk.

Hopelijk krijgen de zeldzame reizenpandaberen binnenkort kleine panda’s, zodat deze unieke diersoort zal blijven bestaan.

U kunt zelf ook uw steentje bijdragen aan het behoud van onder andere de reuzenpanda en andere bedreigde dieren op aarde door de World Visa Panda card aan te vragen. ICS is namelijk donateur van het WNF.

De Visa World Panda card heeft dezelfde kenmerken als de “normale” Visa card. Indien uw aanvraag goedgekeurd wordt ontvangt u tevens de WakaWaka powerbank t.w.v. € 69,95. Met deze powerbank is het mogelijk om uw smartphone op te laden met zonne-energie en bent u ook nog eens duurzaam bezig.

Tevens ziet u iedere keer als u een betaling met uw Visa card doet die leuke panda op de kaart.