Home » Creditcard Nieuws » Creditcard Mariah Carey even niet haar Hero

Creditcard Mariah Carey even niet haar Heroamerican express gold card

Het lijkt erop dat Mariah Carey’s zang cariere op haar retour is. De diva had het even zwaar toen tijdens een dagje shoppen werd haar creditcard dienst weigerde in een Lious Vutton winkel. De glamour dame van 47 jaar oud kon de rekening gelukkig nog wel cash afrekenen.

 

De zangeres was aan het shoppen op Rodeo Drive in het dure Beverly HIlls. Dat liep echter uit op een klein drama. Ze was aan het winkelen bij Louis Vuitton. Toen ze wilde afrekenen, werd haar creditcard geweigerd”, vertelt een ooggetuige aan Radar Online. ,,Eerst dacht ze dat het een foutje was. Maar toen hij voor de derde keer weigerde, schaamde ze zich dood. Ze liep vernederd de winkel uit.”
De zeer bekende zangeres van Hero en All I Want for Christmas is You kwam later nog terug om de winkel verhaal te halen met een assistent en haar manager Stella Bulochnikov. Zij schopte vervolgens een scène in de zaak.

Carriere in het slob

Ondanks de woordenwisseling en het weigeren van de creditcard, ging Mariah niet met lege handen naar huis. ,,Ze heeft uiteindelijk met cashgeld betaald”, tekent het online magazine op uit de mond van de ingewijde.

Wel heeft de blondine haar manager flink op haar kop gegeven. ,,Mariah geeft haar manager de schuld van onder meer de lage ticketverkoop van haar tour met Lionel Richie. Ook heeft ze slechte zakelijke deals gehad. Stella blijft zeggen dat alles goed gaat, maar dat is niet zo”, aldus de bron.

Het gaat de zangeres de afgelopen maanden financieel niet voor de wind. Zo heeft ze haar Zuid-Amerikaanse shows moeten uitstellen wegens late betalingen en heeft ze een rechtszaak aangespannen tegen de concertpromotor.

(bron: AD.nl)

Deel deze informatie: