Home » Creditcard Nieuws » Apple card komt op de markt in VS

Apple card komt op de markt in VSApple card komt op de markt in VS

Apple heeft aangekondigd dat het met eigen creditcard genaamd de Apple Card op de markt komt in Amerika. De kaart wordt een aanvulling op de bestaande Apple Pay-dienst en wordt aanboden in samenwerking met Goldman Sachs en MasterCard. De basis is een digitale kaart, maar als reserve komt er ook een echte creditcard.

Bij elke betaling ontvangt men 2% cashback, waarmee je geld toe krijgt bij gebruik van de Apple card. Je krijgt 3% cashback, indien je de digitale kaart gebruikt in de Apple Store met de fysieke kaart 1%. Handige functies die beschikbaar komen in de app zijn een duidelijk overzicht van de uitgaven per dag met een weekoverzicht.

Omdat nog niet overal een digitale kaart als betaalmiddel geaccepteerd wordt, zal er ook een fysieke creditcard gemaakt worden . Deze zal gemaakt worden van titnanium. De kaart wordt wit met in het midden een gegraveerd Apple logo. Verder staat er alleen een naam op, wat een opvallende keuze is. Er is dus niet voor de conventionele versie met het creditcardnummer, vervaldatum en CCV code gekozen.

De kaart en dienst komt in de zomer van 2019 beschikbaar in de Verenigde Staten.

http://convertalinktest.awin.com

Deel deze informatie: