MasterCard Corporate aanvragen

Informatie aanvragen MasterCard Corporate Creditcard

Het aanvragen van de MasterCard Corporate creditcard is in vier eenvoudige stappen te realiseren. Checkt u voordat u u de MasterCard Corporate creditcard aanvraagt eerst de eisen waaraan u moet voldoen.

Aanvragen

Het aanvragen van de MasterCard Corporate kunt u digitaal doen. U vult online uw (bedrijfs) gegevens in en daarna kunt u het aanmeldingsformulier downloaden en printen. Vervolgens voorziet u de aanvraag van uw handtekening. Let op voor iedere aangevraagde card van uw medewerkers moeten uw medewerkers zelf hun aanvraagformulier ondertekenen. Ieder aanvraagformulier moet ook worden ondertekend door de tekenbevoegde functionaris(sen).
Vervolgens maakt u een kopie van een identiteitsbewijs van u en uw medewerkers en tekenbevoegde functionaris(sen) waarvoor u een creditcard aanvraagt.
DIt gehele pakket stuurt u op naar International Card Services en voldoet u aan alle voorwaarden en heeft u het pakket compleet aangeleverd, dan ontvangt u de creditcards binnen 8 werkdagen.

Voorwaarden en eisen

Voordat u de creditcard aanvraagt is het echter handig om eerst te weten aan welke eisen u als bedrijf moet voldoen. Wij geven graag een opsomming van eisen waar u als aanvrager rekening mee moet houden en aan moet voldoen:
  • U moet minimaal één jaar ingeschreven staan in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.
  • U dient jaarcijfers te overhandigen.
  • U bedrijf moet een permanent adres in Nederland hebben.
  • Er lopen geen gerechtelijke procedures wegens wanbetaling.
  • U staat als bedrijf niet negatief geregistreerd bij BKR (Bureau Krediet Registratie (geldt voor een eenmanszaak).
  • U bent 18 jaar of ouder.
MasterCard Corporate aanvragen
Rapportage via Smart Data web applicatie
Alleen voor bedrijven met meer dan 50 medewerkers