Creditcard aanvragen niet mogelijk door BKR registratie

woensdag 11 mei 2011
Een creditcard aanvragen is door een negatieve BKR-registratie voor veel Nederlanders niet mogelijk. Deze mensen zullen helaas geen goedkeuring krijgen op hun aanvraag van een creditcard. Er is echter een oplossing: de prepaid creditcard!

Omdat het tegenwoordig bijna onmogelijk is om in het buitenland een hotel te boeken of een auto te huren zonder creditcard is de oplossing van de prepaid credticard geboren. Deze card wordt onder de vlag van Mastercard uitgegeven en heeft daardoor ook de Mastercard mogelijkheden van een de conventionele Mastercard creditcard.

Prepaid Creditcard

Een prepaid creditcard wordt ook wel een debitcard genoemt. Voordat u hem kunt gebruiken moet u eerst geld overmaken naar uw account. Geld overmaken naar deze accounts kan op diverse manieren. Zelfs iDeal behoort tot de mogelijkheden. De prepaid credtitcard heeft een online account, waarmee u financieel overzicht heeft op uwcard.

Kosten

Doordat een prepaid creditcard geen aanvullende service als aankoopverzekeringen, spaarrente, enz. heeft zijn de jaarbijdrages relatief lager dan de conventionele creditcards. De andere kant van de medaille is echter wel dat de transactie kosten hoger zijn. Zo zijn er kaarten waar je zelfs moet betalen als u er iets mee koopt. Tevens zijn er kaarten die verlopen. Let daar dus goed op.

Alle voor Nederland interessante prepaid credtitcards kunt u op onze website vergelijken en aanvragen, zodat u eindelijk weer een hotelkamer kunt boeken of auto kunt huren in het buitenland.