Viabuy Prepaid MasterCard

Let op! Viabuy rekent naast de jaarbijdrage van 19,90 ook nog uitgiftekosten van 69,90. Dit bedrag zal direct van uw kaartrekening worden afgehouden, zodra de kaartrekening wordt opgeladen met 70 euro.

Viabuy Prepaid MasterCard specificatie

€ 19,90
n.v.t.
nee
n.v.t. kaart vooraf opladen
n.v.t.
n.v.t.
n.v.t.
5,- per keer
800,- per keer
2,50 per overschrijving
2.75%
n.v.t.
Kosten partnerkaart
€ 14,90
Aantal kaarten
4
Aanvraag periode
3 werkdagen
Laatste update
vrijdag 10 maart 2017

Viabuy Prepaid MasterCard informatie

Viabuy Prepaid Mastercard aanvragen

Voor de Viabuy Prepaid MasterCard zijn de functionaliteit online te beheren. Via dit online account heeft u toegang tot de kaartrekening. Via de kaartrekening en de online bankieren functie is het prepaid tegoed te beheren. Het saldo van de Viabuy Prepaid MasterCard is online op te waarderen. Het is ook mogelijk om rekeningen via de kaartrekening te betalen.

De overschrijvingen vinden realtime plaats. Bij elke afschrijving die plaatsvindt krijgt u een melding via een SMS (10cent per SMS) of er wordt een gratis e-mail naar uw e-mailadres gestuurd.

Let op!
Viabuy rekent naast de jaarbijdrage van € 19,90 ook nog uitgiftekosten van € 69,90. Dit bedrag zal direct van uw kaartrekening worden afgehouden, zodra de kaartrekening wordt opgeladen met 70 euro.

Wereldwijd winkelen

Wereldwijd winkelen geen gebruikskosten
Vreemde valuta betalingen 2.75%
Geldautomaat opname* EUR 5.00
Geld overmaken van kaart naar kaart in realtime geen gebruikskosten
Uitgaande SEPA of nationale overschrijving EUR 2.50

Opwaardeerkosten

Binnenlandse en SEPA overschrijving geen opwaardeerkosten
Contant geldstorting bij bank of geldautomaat* geen opwaardeerkosten
Internationale bankoverschrijving* 1.75%
Kredietkaart, Debetkaart 1.75%
giropay, eps, iDEAL 1.75%
SOFORT Banking 1.75%
Ukash, Paysafecard  8.75%
Teleingreso 4.75%
TrustPay 2.75%
 

Aanvullende kaarten

Per Viabuy Prepaid MasterCard kunt wel drie aanvullende kaarten aanvragen. Voor nog €14,90 euro (jaarbijdrage per aanvullende kaart) is een aanvullende kaart aan te vragen. Er is geen leeftijdslimiet verbonden aan deze aanvullende kaarten.
Met deze kaarten kunt u realtime geld overboeken.Voorbeeld: Uw dochter is op vakantie op Ibiza, zij is berooft van al haar cashgeld. Als zij dan haar aanvullende kaart heeft kunt u direct geld voor haar eerste levensbehoeften op haar kaart storten.
Pas na het aanvragen van uw Viabuy Prepaid MasterCard kunt u maximaal drie aanvullende kaarten voor uw familieleden, vrienden of zakenrelaties aanvragen.