Miles & More Visa Blue Creditcard

Miles and More Visa Blue Card specificatie

Miles and More Visa Blue Card informatie

Naast de bovenstaande specificatie bevat de Miles & More Visa card de volgende eigenschappen.

Creditcard met Lufthansa Miles spaarprogramma

De Miles & More Blue card is naast een betaalkaart ook een spaarkaart waarmee je "Miles" spaart als je de Visa kaart gebruikt om mee af te rekenen. Deze Miles kun je inwisselen bij Lufthansa. Lufthansa is een Duitse luchvaartmaatschappij waarmee je vanaf Amsterdam de hele wereld rond kunt vliegen.

De Miles blijven onbeperkt geldig en de kaart heeft ook een Miles & More app waarmee je het spaarsaldo kunt inzien.

Miles inwisselen

De gespaarde Miles zijn in te wisselen voor korting op:

  • Vliegtickets
  • Huurauto´s
  • Hotel overnachtingen

Ook is het mogelijk om een vliegticket upgrade te "betalen" met de gespaarde Miles en te shoppen in de Lufthansa WorldShop.

 

Verzekerd tegen Bagage- & Vluchtvertraging

Een service die we niet zo vaak zien, maar wel op deze kaart zit is een bagage- & vluchtvertragingsverzekering. Indien je bagage meer dan 6 uur vertraagd is kan je tot maximaal 250 euro vergoed krijgen op spullen die je hebt moeten aanschaffen, omdat je koffer niet op tijd was.

De vluchtvertraging verzekering keert maximaal 200 euro per claim uit als je kosten hebt moeten maken omdat je vlucht meer dan 4 uur vertraagd is.

 

Online account

Na goedkeuring van de aanvraag voor deze kaart krijg je ook toegang tot het online account en kan je alle transacties online inzien. Daarnaast is het ook mogelijk via het online account een extra betaling te regelen of je persoonlijke gegevens aan te passen.