Visa Greencard Corporate Creditcard

Visa Greencard Corporate specificatie

Visa Greencard Corporate informatie

De makkelijke stap op weg naar duurzamer ondernemen. De nieuwe zakelijke creditcard die de gemakken van een Visa creditcard combineert met duurzaam ondernemen. Van alle uitgaven wordt automatisch de CO2 uitstoot gecompenseerd. Als u met deze VISA creditcard afrekent zijn dus al uw zakelijke aankopen CO2-neutraal.

Betaal gemakkelijk overal ter wereld met Visa Greencard Corporate en draag bij aan een betere wereld door het verminderen van uw CO2 uitstoot!

 • Alle voordelen van een gewone zakelijke Visa kaart èn
 • CO2 uitstoot van uw aankopen automatisch gecompenseerd
 • Vergroot uw inzicht in uw CO2 uitstoot
 • CO2 compensatie kost ú slechts 0,4 % van het aankoopbedrag

 

CO2 compensatie

 Het werkt zo: u betaalt alle zakelijke uitgaven als reizen, hotels, lunch & diner, maar bijvoorbeeld ook de inkoop van kantoorartikelen met de Visa Greencard Corporate en van iedere betaling wordt de CO2 uitstoot berekend. Visa Greencard verzorgt automatisch de compensatie van deze hoeveelheid CO2 waardoor de aankoop klimaatneutraal is. Compensatie gebeurt door investeringen in CO2 compensatieprojecten zoals bosbouw en duurzame energie. onder andere het aanplanten van nieuwe bomen en het investeren in duurzame energie

 

Reduceer uw CO2 uitstoot

Hoe beter uw inzicht in co2 uitstoot hoe beter u keuzes kan maken. Greencard corporate helpt hierbij.
U kunt online inzien wat de uitstoot van uw aankopen is geweest en u kunt vervolgens zelf bepalen welk compensatieprogramma u wilt gebruiken om uw aankopen CO2-neutraal te maken. ook kunt u online de CO2 uitstoot van uw aankopen vergelijken met die van andere kaarthouders. Verder helpt Greencard u om nog duurzamer te ondernemen door groene tips via de nieuwsbrief

 

Transparantie en zorgvuldigheid

Visa Greencard Corporate streeft naar transparantie en zorgvuldigheid en laat daarom het compensatieprogramma controleren door PricewaterhouseCoopers en publiceert het rapport hierover op de op de website. Daarnaast wordt er samengewerkt met onderzoeksinstituut TNO voor het verifiëren van de rekenmethodes.

 

VISA GreenCard: Betaalgemak & Veiligheid

Visa Greencard biedt wereldwijd betaalgemak. Betalen kan eenvoudig in winkels, maar ook thuis via internet, de post of telefoon. Uiteraard is het mogelijk overal ter wereld direct geld opnemen.
Betalen met Visa Greencard betekent veilig betalen. Visa biedt extra online veiligheid met Verified by Visa, waardoor u overal veilig online kunt betalen.
Met VISA GreenCard heeft u extra financiële speelruimte.
Met de Visa Greencard Corporate beschikt u over een ruime financiële armslag. U betaalt namelijk altijd achteraf! Een aantal dagen nadat u het rekeningoverzicht heeft ontvangen met de uitgaven van de voorgaande maand, wordt het totaalbedrag van uw bankrekening afgeschreven of maakt u zelf het bedrag over

Meer voordelen:

 • Onderneem duurzaam: klimaatneutraal aankopen doen zonder extra moeite
 • Snel en eenvoudig inzicht in alle transacties met behulp van online Management Informatie Systeem
 • Speciale zakelijke service desk 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
 • Extra veilig online betalen met Verified by Visa
 • Gratis verzekerd tegen bagage en vluchtvertraging en aanvullende reisongevallen verzekering
 • Wereldwijde hulpverlening en service
 • Incasso naar keuze van de zakelijke rekening of privé rekening