Aanvragen Viabuy Prepaid MasterCard

De Viabuy Prepaid MasterCard is zeer eenvoudig online aan te vragen. In drie stappen heeft u binnen 24 uur deze prepaid creditcard in huis. Er vindt geen BKR-toetsing plaats, u hoeft geen bewijs van inkomen te overleggen. Uiteraard moet u wel uw adresgegevens kenbaar maken om de kaart toegestuurd te kunnen krijgen. Na ontvangst van de VIABUY Prepaid MasterCard ontvangt u de factuur voor de geldigheidsduur van 3 jaar van de creditcard. Deze kosten van Ä89.70 worden van uw prepaid tegoed afgeschreven na uw eerste opwaardering. U betaald per jaar een bedrag van Ä29,90 voor uw prepaid creditcard.

Informatie aanvragen Viabuy Prepaid MasterCard

Het aanvragen van de Viabuy Prepaid MasterCard gaat zeer snel en eenvoudig. Online maakt u de keuze voor een gouden of zwarte MasterCard. Vervolgens wordt u doorgelinkt naar de pagina waarop u al uw gegevens invult. Na controle van deze gegevens bevestigt u uw bestelling. Binnen één á twee werkdagen ontvangtu al uw Viabuy Prepaid MasterCard.

De Viabuy Prepaid MasterCard kan in goud of zwart design geleverd word. De kaart is geëmbosseerd, zodat hij visueel nauwelijks te onderscheiden is van een ´conventionele´ zwarte of gouden MasterCard creditcard. Met deze embossering op uw creditcard, wordt uw prepaid creditcard wereldwijd als een volwaardige creditcard gezien.

Let op! Viabuy rekent uitgiftekosten van € 89,70. In de prijs van 89,70 euro (3x het jaarbedrag die wij vermelden) voor de eenmalige uitgifte van de kaart. Dit bedrag zal direct van uw kaartrekening worden afgehouden, zodra de kaartrekening wordt opgeladen met 90 euro.

Gebruikskosten

Wereldwijd winkelen geen gebruikskosten
Vreemde valuta betalingen 2.75%
Geldautomaat opname* EUR 5.00
Geld overmaken van kaart naar kaart in realtime geen gebruikskosten
Uitgaande SEPA of nationale overschrijving EUR 2.50

Viabuy Prepaid Mastercard aanvragen