Aanvragen Payogo Card

Het aanvragen van de Payogo Card was vrij eenvoudig. Na het indienen van uw (online) aanvraag ontvangt u een offerte. U heeft dan uw keuze aangegeven voor een Payogo Card met een tegoed van €50,-/ €100,- of €150,-.
Payogo Card
Deze kaart is niet meer leverbaar

Informatie aanvragen Payogo Card

Aanvragen Payogo Card

Het aanvragen van de Payogo Card was zo gebeurd. Na het indienen van uw (online) aanvraag en het aanleveren van de noodzakelijke stukken (kopie legitimatiebewijs, kopie loonstrook en 45 dagen banktransacties), ontvangt u een offerte. U heeft dan uiteraard ook uw keuze aangegeven voor een Payogo Card met een tegoed van €50,-/ €100,- of €150,-. Na akkoord op de offerte sluit u een abonnement af voor 30 dagen. U kunt maximaal van 5 Payogo creditcards aanvragen met een totaal tegoed van €750,-.

Payogo Card tegoed

Het tegoed van de Payogo Card is gedurende het lidmaatschap (30 dagen) te besteden. Om een Payogo Card aan te vragen wordt u niet getoetst of geregistreerd bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) te Tiel. Eventueel worden wel persoonsgegeven getoetst bij kredietinformatiebureau´s.

Betaling

Betaling van de Payogo Card en het lidmaatschap kunt u na akkoord van de offerte vooraf of achteraf betalen. U dient wel rekening te houden met een betalingstermijn van 21 dagen.